Χέρι χέρι στην κορυφή Ρεάλ και Μπιλμπάο

Οι δύο ομάδες συνέχισαν με νίκες και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την πέμπτη αγωνιστική στην Ισπανία. Αναλυτικά όσα έγιναν την Κυριακή στην Primera Division.

Εκμεταλλευομενες τα στραβοπατήματα της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης, η Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισαν με νίκες την Κυριακή και μοιράζονται την κορυφή στην Ισπανία.

Πήρε το ντέρμπι με Μπενζεμά

Η “βασίλισσα” της Ευρώπης πέρασε από τη Σεβίλλη στο ντέρμπι της αγωνιστικής επικρατώντας με 1-0 χάρη σε γκολ του Γάλλου στράικερ στο 64ο λεπτό. Έτσι η Ρεάλ Μαδρίτης πάτησε κορυφή στο πρωτάθλημα και αγόρασε ηρεμία ενόψει της συνέχειας καθώς είχαν αρχίσει να πυκνώνουν τα σύννεφα για τον Ζιντάν. Αυτή ήταν και η πρώτη φετινή ήττα για τη Σεβίλλη.

Συνεχίζει πρώτη και αήττητη η Μπιλμπάο

Για μια ακόμα αγωνιστική η Αθλέτικ έμεινε αήττητη επικρατώντας σχετικά εύκολα της Αλαβές με σκορ 2-0. Το 1-0 εκανε με πέναλτι στο 38′ ο Ραούλ Γκαρθία και ο Μουνιάιν έγραψε το τελικό 2-0 στο 72ο λεπτό.

Νέο στραβοπάτημα για Βαλένθια, πρώτος βαθμός για Λεγκανές

Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στις “νυχτερίδες” και κατάφερε να πάρει τον πρώτο της φετινό βαθμό. Η Βαλένθια προηγήθηκε στο 21′ με τον Παρέχο για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Ροντρίγκεθ στο 35′.

Σπουδαίο διπλό η Σοσιεδάδ

Εντυπωσιακά πέρασε η Σοσιεδάδ από την έδρα της Εσπανιόλ με σκορ 3-1 και βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή με δέκα βαθμούς. Με δύο γκολ του Ζοσέ στο 18′ και το 34′ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, μείωσε ο Θαλδούα στο 71′ αλλά ο Ίσακ έδωσε τη χαριστική βολή στο 75′.

Πρώτη νίκη για την Ευρωπαία Χετάφε

Λίγες μέρες μετά τη νίκη επί της Τραμπζονσπόρ στο Europa League η Χετάφε πήρε την πρώτη της νίκη και στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 4-2 της Μαγιόρκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Μπαμπά στο 7ο λεπτό, ο Μολίνα με πέναλτι έκανε το 2-0 στο 33′, ενώ ο  Νιόμ στο 63′  έκανε το 3-0. Ο Μπούντιμιρ στο 70′ και στο 77′ μείωσε σε 3-2, αλλά ο Ροντρίγκεθ στο 84′ ‘εγραψε το τελικό 4-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.