Τα πρόσωπα της κρίσης στην Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αυτό τον αιώνα και η ευθύνη βαραίνει πολλούς μέσα στον σύλλογο.

Η Μπαρτσελόνα κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αυτό τον αιώνα και η ευθύνη βαραίνει πολλούς μέσα στον σύλλογο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βάλλεται τόσο από τους οπαδούς όσο πλέον και από μέλη της διοίκησης που προτείνουν την απομάκρυνσή του από την ομάδα. Μετά την ήττα από την Γρανάδα οι ασκοί του Αιόλου εναντίον του άνοιξαν.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιόζεπ Μαρία Μπερτομέου έχει στηρίξει τον Βαλβέρδε παρά τις άσχημες πορείες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σωσίβιο ήταν πάντα η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος μετά τις αποχωρήσεις των Ζόρντι Μέστρε και Πεπ Σεγκούρα ήταν και υπεύθυνος για τις μεταγραφές. Ο κόσμος δεν ήθελε τον Γκριζμάν, απέτυχε να πάρει τον Ντε Λιχτ που κατέληξε στην Γιουβέντους, ενώ δεν μπόρεσε να πουλήσει τον Κουτίνιο.

Ο Λίο Μέσι έχει δώσει το παρών φέτος μόλις 75 λεπτά. Μπορεί σαφώς να μην έχει αγωνιστική ευθύνη αλλά έχει μιλήσει πολύ στα ΜΜΕ για τα κακώς κείμενα και τις αδυναμίες της κάνοντας κακό στ’ αποδυτήρια. Σαν αρχηγός θα όφειλε να προσέχει τι λέει και να προστατεύει όλους τους παίκτες. 

Ο Γκριεζμάν μπορεί να είναι καλός στο Καμπ Νόου, αλλά εκτός χάνεται. Έχει προσφέρει ελάχιστα με την ομάδα μακριά από την Βαρκελώνη να έχει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα προσπαθήσει περισσότερο.

Ο Λουίς Σουάρες μπορεί να έβαλε δύο γκολ κόντρα στην Βαλένθια αλλά έχει δεχτεί μεγάλη κριτική.  Πάνε τέσσερα χρόνια όπου δεν έχει σκοράρει εκτός έδρας στην Ευρώπη.
Η Μπαρτσελόνα έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ στην Λα Λίγκα φέτος και σίγουρα ευθύνη πηγαίνει και στον ηγέτη της άμυνας Ζεράρ Πικέ. Το χέρι του κόντρα στην Οσασούνα κόστισε στην ομάδα δύο πόντους. 

Για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια η θέση του Σέρχιο Μπουσκέτς στην ενδεκάδα τρίζει. Πολύ αργός, λάθη, κάτι που οδήγησε και στην αλλαγή του νωρίς στο ματς με την Ντόρτμουντ όπου δεν μπορούσε ν’ ακολουθήσει τον ρυθμό των γερμανών. 

Ο Νέλσον Σεμέδο αποβλήθηκε με την Οσασούνα, είχε το πέναλτι με την Ντόρτμουντ ενώ και με την Γρανάδα ήταν κακός.

Πολλοί φταίχτες αλλά συνήθως ένας πληρώνει το μάρμαρο….


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.