Βαλβέρδε: “Δική μου η ευθύνη για την εικόνα της ομάδας”

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανέλαβε την ευθύνη για την αγωνιστική εικόνα της Μπαρτσελόνα στην αρχή του εφετινού πρωταθλήματος της Ισπανίας και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του, μετά την ήττα 2-0 από τη Γρανάδα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανέλαβε την ευθύνη για την αγωνιστική εικόνα της Μπαρτσελόνα στην αρχή του εφετινού πρωταθλήματος της Ισπανίας και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του, μετά την ήττα 2-0 από τη Γρανάδα. Ο προπονητής των “μπλαουγκράνα” υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν άξιζε κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο ματς, με βάση την εικόνα που παρουσίασε.

Χαρακτηριστικά, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε: “Ο προπονητής είναι υπεύθυνος κι εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη. Μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις ένα ματς, αλλά για να νικήσεις θα πρέπει να το αξίζεις και εμείς δεν το αξίζαμε. Μπορείς να μιλήσεις για το γκολ που δεχτήκαμε νωρίς ή για το πέναλτι στο 2-0, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Εκτός έδρας δεν έχουμε καλό πρόσωπο. Μπορείς να κάνεις ένα στραβοπάτημα, αλλά πλέον έχουμε τέσσερα σερί ματς εκτός έδρας που δεν είμαστε καλοί. Έχουμε την υπεροχή, αλλά δεν σκοράρουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.