Τσάβι: “Θα είναι δύσκολο να γυρίσω”

Ο Τσάβι Ερνάντεθ τόνισε πως δύσκολα θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, ως προπονητής της ομάδας, παρότι ο ίδιος θα το ήθελε πάρα πολύ.
Δημοσίευση: 22/09/2019 - 07:18
Ο Τσάβι Ερνάντεθ τόνισε πως δύσκολα θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, ως προπονητής της ομάδας, παρότι ο ίδιος θα το ήθελε πάρα πολύ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των “μπλαουγκράνα” δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ερνέστο Βαλβέρδε, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του στους Καταλανούς.

Αρχικά, ο Τσάβι τόνισε για το ενδεχόμενο επιστροφή του στη Βαρκελώνη: “Έχω την αίσθηση, ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα. Από τη μία πλευρά μου αρέσει να με βλέπουν ως μελλοντικό προπονητή τους, αλλά από την άλλη μου φαίνεται σαν... πλάκα. Θα είναι σπουδαία η στιγμή της επιστροφής. Ήταν πολύ δύσκολο να φύγω, αλλά το ίδιο εύκολο δε θα είναι να γυρίσω. Έχω, όμως, την φιλοδοξία να το κάνω”.

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Βαλβέρδε υπογραμμίζοντας: “Όταν έφυγε ο Νεϊμάρ, ήξερε πώς να ρυθμίσει την ομάδα και φρόντισε να την έχει κυρίαρχη σε όλα τα παιχνίδια, αν και με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που ξέραμε. Οι παίκτες είπαν δημόσια, ότι τους αρέσει να δουλεύουν μαζί του. Μπορεί να κερδίζεις ή να χάνεις, αλλά κανείς δεν αμφισβητεί πως οι παίκτες είναι μαζί του”.