Ζιντάν για Νεϊμάρ: «Μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου μπορεί να συμβούν τα πάντα»

Ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αινιγματικός σχετικά με την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου, ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να φανταστεί την ομάδα δίχως τον Κέιλορ Νάβας.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» με τη Βαγιαδολίδ (Σάββατο 24/8, 20:00), θίγοντας όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα των Μαδριλένων, με κυρίαρχα εκείνα του Νεϊμάρ και του Κέιλορ Νάβας. 

Για τον Νεϊμάρ: «Μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου –λήξη της μεταγραφικής περιόδου στην Ισπανία- τα πάντα είναι πιθανά. Για αυτό και θέλω να έρθει γρήγορα εκείνη η ημέρα, για να μην χρειαστεί να ξαναμιλήσω για μεταγραφές. Το μόνο που με απασχολεί είναι το παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ. Οι ποδοσφαιριστές που χρειαζόμαστε είναι εδώ μαζί μας. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, αυτό που ξέρω πως εμείς αύριο παίζουμε με τη Βαγιαδολίδ».

Για τον Κέιλορ Νάβας: «Δεν μπορώ να φανταστώ την ομάδα δίχως εκείνον. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Ανέκαθεν ήταν. Δεν σκέπτομαι καν το ενδεχόμενο να τον χάσουμε. Δεν μου έχει πει πως θέλει να φύγει. Είναι εδώ και θέλει να παίζει». 

Ο «Ζιζού» αναφερόμενος στους Μπέιλ και Χάμες Ροδρίγες επεσήμανε πως όλοι είναι σημαντικοί και πως υπολογίζει τους πάντες. 




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.