«Ενοχλημένοι οι παίκτες με Μπαρτομέου»

Σύμφωνα με την Marca, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα εμφανίζονται ενοχλημένοι με τον πρόεδρο της ομάδας για την καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα της απόκτησης του Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με την Marca, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα εμφανίζονται ενοχλημένοι με τον πρόεδρο της ομάδας για την καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα της απόκτησης του Νεϊμάρ.

Ο Λιονέλ Μέσι, ο Λουίς Σουάρες αλλά και άλλοι ηγετικοί ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα» επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του Βραζιλιάνου και θεωρούν ότι ο πρόεδρος Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου δεν έχει κάνει την προσπάθεια που απαιτείται για την απόκτησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Νεϊμάρ φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τους φίλους του στη Μπάρτσα, λέγοντάς τους ότι οι Καταλανοί προσφέρουν 140 εκατ. ευρώ, πολλά λιγότερα από όσα ζητά η Παρί, με το θέμα να έχει «κολλήσει» και τον παίκτη να εμφανίζεται πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μπαρτομέου, είχε υποσχεθεί στην…παρέα του Μέσι ότι θα έκανε τα πάντα για να ξαναφέρει τον Νεϊμάρ στο «Καμπ Νόου» και το δημοσίευμα αναφέρει ότι πιθανή αποτυχία στη μεταγραφική επιχείρηση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις συζητήσεις της διοίκησης με τον Αργεντινό για την επέκταση του συμβολαίου του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.