Η Μπάρτσα πίσω κι από τους δύο Μαδριλένους ύστερα από 15 χρόνια!

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του ισπανικού πρωταθλήματος, δημιούργησαν μια συνθήκη που είχαμε να δούμε από τον Ιανουάριο του 2004!

Η εκκίνηση της πρωταθλήτριας Μπαρτσελόνα στη La Liga είχε αρνητικό πρόσημο, καθώς στο Μπιλμπάο ο Αντούριθ με το απίθανο «ψαλιδάκι» του, επέφερε πλήγμα στους Καταλανούς, δίνοντας τη νίκη στην Αθλέτικ. Οι δύο Μαδριλένοι αντιθέτως, ακολούθησαν το δρόμο της επιτυχίας: η Ρεάλ έφυγε από το «Μπαλαΐδος» με το 3-1 απέναντι στη Θέλτα κι η Ατλέτικο, έστω και δύσκολα, επιβλήθηκε στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» με 1-0 της Χετάφε.

Κάπως έτσι, η βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος, μετά τη πρώτη αγωνιστική, φέρνει τους δύο Μαδριλένους στο 3 και την Μπαρτσελόνα στο 0. Για να βρούμε κάτι αντίστοιχο, πρέπει να γυρίσουμε το ρολόι πολύ πίσω, για την ακρίβεια στον Ιανουάριο του 2004! Τότε, με το πέρας της 21ης αγωνιστικής, η Ρεάλ προπορευόταν με 46 βαθμούς, η Ατλέτικο ήταν τέταρτη με 35 ενώ οι «μπλαουγράνα» του Φρανκ Ράικαρντ ήταν έβδομοι με 31 βαθμούς. 

Ο τίτλος είχε καταλήξει στο τέλος στη Βαλένθια, με την Μπαρτσελόνα να παίρνει τη δεύτερη θέση, η Ρεάλ ήταν τέταρτη κι η Ατλέτικο έβδομη. Ασφαλώς είναι ακόμη πολύ νωρίς…

Πηγή: Marca


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.