Ξεκινούν οι επαφές με τον Φατί για νέο συμβόλαιο

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να ξεκινήσει επαφές με τον Ανσού Φατί, προκειμένου να υπογράψει ο νεαρός ποδοσφαιριστής, νέο συμβόλαιο συνεργασίας.
Δημοσίευση: 17/09/2019 - 08:11
Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να ξεκινήσει επαφές με τον Ανσού Φατί, προκειμένου να υπογράψει ο νεαρός ποδοσφαιριστής, νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο, οι ιθύνοντες των “μπλαουγκράνα” δε θέλουν να χάσουν τον 16χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις  την εφετινή σεζόν, εκμεταλλευόμενος τις απουσίες βασικών παικτών της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Φατί δεσμεύεται έως το 2022 με την καταλανική ομάδα, η οποία θέλει να επεκτείνει τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου και παράλληλα να βάλει μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του. Οι Καταλανοί σκοπεύουν να προσφέρουν στο Φατί ετήσιες οικονομικές απολαβές, οι οποίες θα φτάσουν τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Δε είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως η Μπαρτσελόνα βρήκε στον νεαρό ποδοσφαιριστή τον νέο Μέσι, πάνω στον οποίο θα στηριχθεί τα επόμενα χρόνια.