Θέλουν τον Καντέ οι Αζάρ και Κουρτουά

Οι Εντέν Αζάρ και Τιμπό Κουρτουά φέρεται να έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ενγκολό Καντέ, προκειμένου να τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Δημοσίευση: 13/09/2019 - 06:53
Οι Εντέν Αζάρ και Τιμπό Κουρτουά φέρεται να έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ενγκολό Καντέ, προκειμένου να τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, οι δυο ποδοσφαιριστές της “Βασίλισσας” της Ευρώπης ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον της ομάδας τους, για τον πρώην συμπαίκτη του και ξεκίνησαν άμεσα το “ψηστήρι”, ώστε να αποφασίσει ο Γάλλος μέσος να αφήσει το “Στάμφορντ Μπριτζ”, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”.

Ο Καντέ φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης από το Λονδίνο στη Μαδρίτη, όμως για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του 29χρονου μέσου, θα πρέπει πρώτα να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δυο διοικήσεις. Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται διατεθειμένη να ξεκινήσει τις προσεχείς εβδομάδες τις επαφές, προκειμένου να αποκτήσει τον Καντέ τον προσεχή Ιανουάριο.