Πλησιάζει στη Βαρκελώνη ο Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νεϊμάρ Τζούνιορ από την Παρί Σεν Ζερμέν και δεν αποκλείεται η μετεγγραφή να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νεϊμάρ Τζούνιορ από την Παρί Σεν Ζερμέν και δεν αποκλείεται η μετεγγραφή να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα “Sport”, οι δυο διοικήσεις βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την επιστροφή του 27χρονου ποδοσφαιριστή στο “Καμπ Νου”. Η Μπαρτσελόνα προσφέρει 100 εκατομμύρια ευρώ και τους Ιβάν Ράκιτιτς και Φελίπε Κουτίνιο, ως έμψυχα ανταλλάγματα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Η συγκεκριμένη πρόταση φαίνεται πως έγινε αποδεκτή από τους Παριζιάνους. Ο Νεϊμάρ θεωρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα ξένο σώμα στους πρωταθλητές Γαλλίας, με τους οπαδούς της ομάδας να τον βρίζουν στο πρόσφατο ματς με τη Νιμ για το πρωτάθλημα και να σηκώνουν πανό στο οποίο ανέφεραν πως στην πρόσφατη υπόθεση στην οποία ο Βραζιλιάνος κατηγορήθηκε για βιασμό, το μοντέλο τον είχε δείρει στο ξενοδοχείο του Παρισιού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.