Νίκη με ανατροπή για την Εσπανιόλ

Η Εσπανιόλ νίκησε με 2-1 με ανατροπή, την Ράγιο Βαγιεκάνο για την 23η αγωνιστική της Λα Λιγκα και βύθισε τους φιλοξενούμενους ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία στη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η Εσπανιόλ επικράτησε με 2-1 της Ράγιο Βαγιεκάνο για την 23η αγωνιστική της Λα Λιγκα και βύθισε τους φιλοξενούμενους ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία στη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. 

Η Ράγιο ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ στο 33ο λεπτό με κεφαλιά του Μπα μετά από σέντρα του Εμπάρμπα. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα. 

Στο 70 ο Λέι Γου ανατράπηκε από τον Άλεξ Μορένο και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Από τα έντεκα μέτρα ο Μπόρχα Ιγκλέσιας ευστόχησε για να φέρει το ματς στα ίσα στο 72. Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Εσπανιόλ έκανε την ολική ανατροπή με τον Σέρχι Νταντέρ που έπιασε φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, μάλιστα πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος. Η Εσπανιόλ είναι στην 11η θέση με 28 βαθμούς ενώ η Ράγιο, στην 18η με 23. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.