Μέσι και πάλι Μέσι…

Με τον Λιονέλ Μέσι να χτυπάει και πάλι δυο φορές, η Μπαρτσελόνα νίκησε στο άδειο "Καμπ Νου" με 3-0 τη Λας Πάλμας και παραμένει πρώτη στη βαθμολογία, χωρίς μάλιστα απώλειες μετά από επτά ματς.

Με τον Λιονέλ Μέσι να χτυπάει και πάλι δυο φορές, η Μπαρτσελόνα νίκησε στο άδειο “Καμπ Νου” με 3-0 τη Λας Πάλμας και παραμένει πρώτη στη βαθμολογία, χωρίς μάλιστα απώλειες μετά από επτά ματς

Το ματς ήταν αρχικά να αναβληθεί, λόγω των πολλών επεισοδίων που γίνονται στην πόλη (εκατοντάδες οι τραυματίες) την ημέρα του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Καταλωνίας. 

Τελικά, έγινε χωρίς κόσμο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν  το σκορ στις αρχές του δευτέρου μέρους με κεφαλιά του Μπουσκέτς. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση -ποιος άλλος;- ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ δέχθηκε μια εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Σουάρες, πέρασε τον τερματοφύλακα και σημείωσε το 2-0 στο 70′. Επτά λεπτά αργότερα… χτύπησε ξανά διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Με το έβδομο τρίποντο σε ισάριθμα ματς, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι στο +5 από τη δεύτερη Σεβίλλη και στο +6 από την τρίτη Ατλέτικο. 

Το αποτέλεσμα
Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας 3-0
1-0 (49) Μπουσκέτς
2-0 (70) Μέσι
3-0 (77) Μέσι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.