Καθάρισαν Ρονάλντο – Μπέιλ και Μπενζεμά

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει δύο τέρματα και τους Μπέιλ- Μπενζεμά να προσθέτουν άλλο δύο, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε έυκολα με 4-0 της Αλαβές για την 25η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει δύο τέρματα και τους  Μπέιλ- Μπενζεμά να προσθέτουν άλλο δύο, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε έυκολα με 4-0 της Αλαβές για την 25η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στους 51 βαθμούς ανέβηκε η «Βασίλισσα»  και μείωσε στους τέσσερις την διαφορά της από την δεύτερη Ατλέτικο, που αγωνίζεται αύριο βράδυ(21:45) εκτός έδρας με την Σεβίλλη. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 28 πόντους και την 16η θέση στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Ρεάλ δυσκολεύτηκε να ανοίξει την άμυνα της Αλαβές, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά στημένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και χρειάστηκε μια ωραία συνεργασία ανάμεσα σε Μπενζεμά και Κριστιάνο στο 44ο λεπτό, ώστε να έρθει το 1-0, ο Γάλλος έκανε ωραίο στρώσιμο με τακουνάκι και ο Πορτογάλος με όμορφο αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι «μερέγχες» έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα. Στο 46’ ο Μπενζεμά πήρε τη μπάλα μετά από λάθος στο κέντρο, μοίρασε την ασίστ στον Γκάρεθ Μπέιλ, που πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Πατσέκο και έγραψε το 2-0.Το 3-0 έγραψε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Ρονάλντο, μετά από ασίστ του Μπέιλ, στο 61’, ενώ το τελικό 4-0 έκανε ο Μπενζεμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 89’.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.