Τερ Στέγκεν: «Δεν υπήρχε άλλη επιλογή»

Από τη στιγμή που τον ήθελε η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να αρνηθεί υποστήριξε ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους «μπλαουγκράνα».

Από τη στιγμή που τον ήθελε η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να αρνηθεί υποστήριξε ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους «μπλαουγκράνα». Ο 22χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με την ομάδα της Βαρκελώνης, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της 12 εκατ. ευρώ και τα έδωσε στην Γκλάντμπαχ για να κάνει τον Τερ Στέγκεν δικό της.

«Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα σε αυτόν τον σύλλογο και απόλυτα ευχαριστημένος με την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Η “Μπάρτσα” είναι ένας καταπληκτικός σύλλογος και δεν υπήρχε ποτέ άλλη επιλογή για μένα. Είναι σημαντικό για μένα να μιλάω ισπανικά εδώ. Σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να έχω μια επιτυχημένη καριέρα στην Μπαρτσελόνα», είπε μεταξύ άλλων ο νεαρός γκολκίπερ, ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Άντόνι Θουμπιθαρέτα, δήλωσε:

«Είναι ένας γρήγορος και ευέλικτος τερματοφύλακας που είναι το ίδιο καλός στον αέρα όσο και στο έδαφος. Έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης και είμαι σίγουρος πως η παρουσία του εδώ θα είναι πετυχημένη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.