Μέσι: «Πρωτάθλημα για τον Τίτο»

Στον Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, θέλει να αφιερώσει το εφετινό πρωτάθλημα, σε περίπτωση που καταφέρει η Μπαρτσελόνα να το κατακτήσει, ο Λιονέλ Μέσι.

Στον Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, θέλει να αφιερώσει το εφετινό πρωτάθλημα, σε περίπτωση που καταφέρει η Μπαρτσελόνα να το κατακτήσει, ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε για τον «τελικό» του ισπανικού πρωταθλήματος, μεταξύ των «μπλαουγκράνα» και της Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου η ομάδα του θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να διατηρήσει το στέμμα της στην Ισπανία.

Αρχικά, ο Μέσι δήλωσε: «Το να μπορέσουμε να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα μετά από όσα συνέβησαν και να μπορέσουμε να το αφιερώσουμε στον Τίτο. Σίγουρα και εκείνος έτσι θα το ήθελε. Αγαπούσε πολύ τον σύλλογο και θα τον ενθουσίαζε. Είναι ένα πολύ περίεργο πρωτάθλημα, όπου οι τρεις προπορευόμενες ομάδες κάναμε πολλά λάθη. Ακόμα και έτσι, όμως, είναι ένας πολύ σημαντικός τίτλος και αντικατοπτρίζει την δουλειά όλης της χρονιάς».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν, περάσαμε από ζόρικες καταστάσεις και τις ξεπερνούσαμε. Θα σώσει την χρονιά; Όχι, αλλά θα ήταν ένας πολύ σημαντικός τίτλος. Δεν ξέρω τι σκέφτεται για το μέλλον ο Μαρτίνο, αλλά θέλω να μείνει. Είμαι σίγουρος ότι θα τον δούμε κάποια μέρα στην εθνική Αργεντινής γιατί το αξίζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.