Ανατροπή με Μέσι για τον Τίτο

Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε 2-0, όμως έκανε δύο αυτογκόλ... δώρο στη Μπαρτσελόνα και οι «μπλαουγκράνα» με λυτρωτή τον Μέσι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη (3-2), την οποία αφιέρωσαν στον Τίτο Βιλανόβα.

Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε 2-0, όμως έκανε δύο αυτογκόλ… δώρο στη Μπαρτσελόνα και οι «μπλαουγκράνα» με λυτρωτή τον Μέσι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη (3-2), την οποία αφιέρωσαν στον Τίτο Βιλανόβα.

Οι Καταλανοί επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά πως δεν βρίσκονται και στην καλύτερη τους κατάσταση, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 από τα τέρματα των Κάνι (45-1′) και Τριγκέρος (55′).

Τελικά, παρότι δεν έπαιζαν καλά βρήκαν τον τρόπο προς τα δίχτυα αν και χρειάστηκαν σε δύο περιπτώσεις την τύχη. Και αυτό γιατί οι γηπεδούχοι σε διάστημα 13 λεπτών, κατάφεραν να σημειώσουν δύο αυτογκόλ με τους Παουλίστα και Μουσατσίο και να φέρουν το ματς στα ίσια.

Την ολική ανατροπή για τη Μπαρτσελόνα ανέλαβε ο Μέσι, ο οποίος στο 82′ νίκησε τον Σέρχιο Ασένχο και παρέα με την υπόλοιπη ομάδα αφιέρωσαν τη νίκη στον Τίτο Βιλανόβα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Γκασπάρ, Μουσάκιο, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Γιόκιτς, Πίνα (35′ Ακίνο), Μπρούνο, Τριγκέρος, Κάνι, Ζιοβάνι ντος Σάντος (82′ Ούτσε), Περμπέ (14′ Χόναταν Περέιρα).

Μπαρτσελόνα: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Μαστσεράνο, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι (62′ Τέγιο), Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες (62′ Φάμπρεγκας), Πέδρο (90′ Σέρτζι Ρομπέρτο), Μέσι.

* Πριν την έναρξη του ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τίτο Βιλανόβα και οι παίκτες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.