Μαρτίνο: «Θα παλέψουμε το πρωτάθλημα»

Στο πρωτάθλημα στρέφεται η προσοχή της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα 2-1 στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας, όπως υπογράμμισε ο απογοηευμένος Τάτα Μαρτίνο.
Δημοσίευση: 17/04/2014 - 13:12

Στο πρωτάθλημα στρέφεται η προσοχή της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα 2-1 στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας, όπως υπογράμμισε ο απογοηευμένος Τάτα Μαρτίνο. Ο τεχνικός των Καταλανών δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα της ομάδας του, ενώ συμπλήρωσε πως αυτή ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για τους «μπλαουγκράνα» μετά και τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League.

Αρχικά, ο Μαρτίνο υπογράμμισε: «Ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για μας αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να κοιτάξουμε μπροστά για τον επόμενο στόχο της ομάδας. Ήταν μία οδυνηρή ήττα. Οι προσδοκίες σήμερα ήταν μεγάλες και έναν τελικό περιμένεις να τον κερδίσεις».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός τεχνικός της Μπαρτσελόνα συμπλήρωσε: «Είμαι στεναχωρημένος από την ήττα και για τον κόσμο που ήρθε στο Μεστάγια με προσδοκίες για να μας υποστηρίξει. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Στο πρωτάθλημα δεν είμαστε το φαβορί αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος».