"Κάναμε λάθη και εμείς και ο διαιτητής"

Στην αποβολή του Σέρχιο Ρλαμος σρο πέναλτι με το Νεϊμάρ στάθηκε ο Κάρλο Αντσελότι μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Ο Τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης υποστήριξε πως η ομάδα του ηττήθηκε δίκαια στο ματς του πρώτου γύρου όχι όμβως και σε αυτό του δευτέρου.
Δημοσίευση: 24/03/2014 - 00:46
Στην αποβολή του Σέρχιο Ράμος στο πέναλτι με το Νεϊμάρ στάθηκε ο Κάρλο Αντσελότι μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Ο Τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης υποστήριξε πως η ομάδα του ηττήθηκε δίκαια στο ματς του πρώτου γύρου όχι όμως και σε αυτό του δευτέρου.

"Κάναμε κάποια λάθη στο παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως έκανε και ο διαιτητής μερικά που μας στοίχισαν. Μετά το 3-2 δείχναμε πως ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια ήρθε το πέναλτι στο Νεϊμάρ αι η αποβολή του Σέρχιο Ράμος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε πλέον είναι να νικήσουμε το ματς με τη Σεβίλλη.

Στα παιχνίδια του πρώτου γύρου ηττηθήκαμε δίκαια και με την Μπαρτσελόνα και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στο δεύτερο γύρο αδικηθήκαμε και στα δύο. Δεν με πειράζει που δεν έχουμε νικήσει τους συνδιεκδηκητές του τίτλου γιατί μέχρι την ήττα σήμερα μετρούσαμε 31 σερί νίκες. Απομένουν εννιά παιχνίδια και θα υπάρχει πίεση από τις ομάδες", είπε ο Αντσελότι, ο οποίος σε απάντηση του για το αν ήταν πέναλτι και τα δύο που δόθηκαν στην Μπαρτσελόνα, είπε πως δεν έχει μιλήσει με τους παίκτες του.