Μαρτίνο: «Δεν έχουμε χρόνο χαλάρωσης»

Στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους οι παίκτες, σύμφωνα με τον Τάτα Μαρτίνο.

Στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους οι παίκτες, σύμφωνα με τον Τάτα Μαρτίνο. Ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε μετά τη νίκη 2-0 των Καταλανών επί της Μάντσεστερ Σίτι, πως δεν υπάρχει χρόνος χαλάρωσης και υπογράμμισε πως έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του, κόντρα στους Άγγλους.

Χαρακτηριστικά, ο Μαρτίνο τόνισε: «Ήρθαμε εδώ με μόνο στόχο τη νίκη. Αυτό είχαμε στο μυαλό μας. Η ιδέα να χρησιμοποιήσουμε έναν ακόμα παίκτη στη μεσαία γραμμή, ήταν για να έχουμε περισσότερη κατοχή μπάλας. Για δέκα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε χάσει τον έλεγχο, όμως στο υπόλοιπο του αγώνα, τα πήγαμε καλά. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας, καθώς δεν υπάρχει χρόνο για να χαλαρώσουμε. Πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο ισπανικό πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του, ο Σεσκ Φάμπρεγας τόνισε: «Είχαμε την κατοχή της μπάλας και δε δώσαμε ευκαιρίες στους αντιπάλους μας. Το πλάνο που είχαμε καταστρώσει δούλεψε τέλεια. Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και δείξαμε πως δεν είναι εύκολο σε κάποιον να μας κερδίσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.