Βαλένθια: Ο Ντιακαμπί αποκάλυψε τι του είπε ο Καλά

Ο Μουκτάρ Ντιακαμπί έσπευσε να αποκαλύψει τα όσα του είπε ο Χουάν Καλά στην αναμέτρηση της Βαλένθια με την Κάντιθ.

Ο Μουκτάρ Ντιακαμπί έσπευσε να αποκαλύψει τα όσα του είπε ο Χουάν Καλά στην αναμέτρηση της Βαλένθια με την Κάντιθ. Σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή των “νυχτερίδων”, ο αντίπαλός του είπε “γ… αράπη”, κάτι που προκάλεσε την έκρηξή του και οδήγησε την ομάδα του να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Η Βαλένθια επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, μετά τις απειλές για τις κυρώσεις που θα της επιβάλλονταν, σε περίπτωση οριστικής αποχώρησης από τον αγώνα.

Στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής σημείωσε τα όσα του κατήγγειλε ο παίκτης των “νυχτερίδων” και πλέον τον λόγο έχει η πειθαρχική επιτροπή του ισπανικού πρωταθλήματος, η οποία θα εξετάσει την καταγγελία και θα μελετήσει και τα βίντεο του αγώνα. 

Το φύλλο αγώνα αναφέρει: “Στο 29’ διέκοψα τον αγώνα λόγω επεισοδίου μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Μουκτάρ Ντιακαμπί μετά από μία κίτρινη κάρτα που δέχτηκε για διαπληκτισμό με αντίπαλο, μου είπε ότι ο Χουάν Κάλα τον αποκάλεσε ‘γ… αράπη’. Κάτι τέτοιο δεν έγινε αντιληπτό από κανένα μέλος της διαιτητικής ομάδας. Μετά από λίγο η Βαλένθια αποφάσισε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Για το λόγο αυτό το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά και οι ομάδες επέστρεψαν στα αποδυτήρια. Μετά από λίγα λεπτά αποφασίστηκε με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων να συνεχιστεί ο αγώνας. Ο αγώνας μετά από ζέσταμα άρχισε ξανά έπειτα από διακοπή 24 λεπτών και ολοκληρώθηκε ομαλά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.