Μπιλμπάο-Σεβίλλη: 1-2 Στ’αστέρια πάει!  (vid)

Η Σσεβίλλη πήρε τεραστιο διπλό στην έδρα της Μπιλμπάο και εδραιώνεται στις θέσεις του Champions League την ώρα που η Αθλέτικ βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται.

Η Σεβίλλη πήγε στo Σαν Μαμές με σκοπό να πάει ένα θετικό αποτέλεσμα για να εδραιωθεί στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League, την ώρα που η Μπιλμπάο ήθελε διακαώς τη νίκη για να μείνει κοντά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. 

Έτσι, σε ένα ματς αμφίρροπο, οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ στο 28ο λεπτό με τον Κάπα και θα μπορούσαν να είχαν δευρύνει το  προβάδισμά τους αλλά και να έχουν δεχθεί γκολ πριν  βγει το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος η Σεβίλλη ανέβασε στροφές και μέσα σε ένα πεντάλεπτο πέτυχε την πλήρη ανατροπή.

Αρχικά ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπανέγα στο 69ο λεπτό και στο 74ο λεπτό ο Μουνίρ αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή του Λοπετέγκι ο οποίος τον είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο δέκα λεπτά νωρίτερα αντί του Ζορντάν. Από ασίστ του MVP Μπανέγα ο νεοεισελθών με κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Η Σεβίλλη κράτησε ως το τέλος παρά την πίεση της ομάδας του Γκαϊτάνο και πλέον εδραιώνεται για τα καλά στην τέταρτη θέση με 63 βαθμούς, όσους έχει και η Ατλέτικο Μαδρίτης,  έξι πάνω από την πέμπτη Βιγιαρεάλ. Από την άλλη η Μπιλμπάο έμεινε στους 48, πέντε μακριά από την έκτη Χετάφε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.