Αναβολή στο ντέρμπι, νίκη για την Πόρτο

Ένα απίστευτο περιστατικό δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του ντέρμπι της Λισσαβώνας, ανάμεσα στην Μπενφίκα και τη Σπόρτινγκ, για τη 18η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα.

Ένα απίστευτο περιστατικό δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του ντέρμπι της Λισσαβώνας, ανάμεσα στην Μπενφίκα και τη Σπόρτινγκ, για τη 18η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα.

Λόγω ισχυρών ανέμων που έπληξαν την πορτογαλική πρωτεύουσα, τμήμα της οροφής του «Λουζ» άρχισε να ξηλώνεται με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί, για λόγους ασφάλειας, το ντέρμπι της Μπενφίκα με τη Σπόρτινγκ του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Για την ακρίβεια το υλικό που άρχισε να ξηλώνεται δεν ήταν τσιμέντο ή κάποιο σκληρό υλικό, αλλά κομμάτια μαλακών πλαστικών κατασκευών που θυμίζουν οπτικά κομμάτια φελιζόλ τα οποία γέμισαν τον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά υπήρξε καθυστέρηση σαράντα λεπτών στην ώρα έναρξης, όμως μετά από απόφαση εμπειρογνωμόνων αποφασίστηκε η αναβολή του ματς για άλλη ημερομηνία.

Η Μπενφίκα είναι πρώτη με 40 βαθμούς, με τη Σπόρτινγκ να πέφτει τρίτη μ΄ ένα ματς λιγότερο με 37. Κι αυτό γιατί η Πόρτο, σε 18 αγώνες, έφτασε τους 39 πόντους μετά τη νίκη με 3-0 απέναντι στην Πάσος Φερέιρα για τη 18η αγωνιστική. Το σκορ στο «Ντραγκάο» άνοιξε με πέναλτι στο 42΄ με εκτελεστή τον Κουαρέσμα , ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τέλος με τα τέρματα των Μαρτίνεζ (87΄) και Περέιρα (90΄). Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της Κυριακής (9/2): Ρίο Άβε-Αρούκα 1-1 και Ολανένσε-Μαριτίμο 1-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.