Ανέλαβε την Μπράγκα ο Σα Πίντο

Η Μπράγκα βρήκε γρήγορα τον αντικαταστάτη του Άμπελ Φερέιρα ο οποίος μετακόμισε στον ΠΑΟΚ! Νέος προπονητής της Πορτογαλικής ομάδας ένας γνώριμός μας, ο Ρικάρντο Σα Πίντο!

Η Μπράγκα βρήκε γρήγορα τον αντικαταστάτη του Άμπελ Φερέιρα ο οποίος μετακόμισε στον ΠΑΟΚ! Νέος προπονητής της Πορτογαλικής ομάδας ένας γνώριμός μας, ο Ρικάρντο Σα Πίντο!

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Μπράγκα έκανε ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά την συμφωνία του με τον σύλλογο για διετές συμβόλαιο συνεργασίας :

“Ήθελα να επιστρέψη στην Πορτογαλία αλλά για μια σημαντική ομάδα. Η Μπράγκα είναι σαν εμένα. Ένας σύλλογος πολεμιστής. Ξέρουμε ποιοί είμαστε σαν ομάδα και δεν θα σταματήσουμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε σε επιτυχίες. Πρέπει να είμαστε τουλάχιστον η τέταρτη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα αλλιώς… θα αποτύχουμε. Στόχος μας είναι να γίνουμε σημαντικοί και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.”

Ο πρόεδρος Αντόνιο Σαλβαδόρ δήλωσε :

“Μας εξέπληξε η αποχώρηση του Άμπελ Φερέιρα. Γράφτηκαν πολλά ονόματα αλλά για εμάς από την πρώτη στιγμή, στόχος ήταν ένας ηγέτης και αυτός ήταν ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Είναι ο ιδανικός άνθρωπος. Θα προσαρμοστεί γρήγορα γιατί γνωρίζει που έρχεται αλλά έχουμε και σωστή δομή σαν ομάδα. Έχουμε τις ίδιες αξίες. Φιλοδοξία και πάθος.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.