Εκπληκτική ανατροπή και νίκη της Μπράγκα!

Εκπληκτική ανατροπή και νίκη της Μπράγκα στην έδρα της Ολαλένσε. Οι περσινοί φιναλίστ του Europa League νίκησαν με 4-3 ενώ έχαναν με 2-0, στον αγώνα που ολοκλήρωσε τη 13η αγωνιστική της Superliga και διατηρήθηκαν στην 4η θέση της του βαθμολογικού πίνακα, δείχνοντας πως δύσκολα θα χάσουν και φέτος το εισιτήριο που οδηγεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Εκπληκτική ανατροπή και νίκη της Μπράγκα στην έδρα της Ολαλένσε. Οι περσινοί φιναλίστ του Europa League νίκησαν με 4-3 ενώ έχαναν με 2-0, στον αγώνα που ολοκλήρωσε τη 13η αγωνιστική της Superliga και διατηρήθηκαν στην 4η θέση της του βαθμολογικού πίνακα, δείχνοντας πως δύσκολα θα αφήσουν και φέτος το εισιτήριο που οδηγεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια, να τους ξεφύγει από τα χέρια. 


Αντίθετα η Ολαλένσε έμεινε τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα συνεχίσει να παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.


Οι γηπεδούχοι κατάφεραν και προηγήθηκαν με 2-0, χάρη στα τέρματα των Κάουε στο 4ο και Γιόντσε στο 36ο λεπτό. Η αντίδραση της Μπράγκα ήρθε στην επανάληψη. Μέσα σε έντεκα λεπτά μάλιστα. Ο Ντουγκλάο στο 53ο λεπτό και ο Ελντερσον στο 64ο κατάφεραν να ισοφαρίσουν και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν… φόρα.

Ο Μαουρίτσιο στο 70ο λεπτό με αυτογκόλ και ο Λίμα στο 71ο έκαναν το 2-4, για να βάλει ξανά στο ματς την Ολιανένσε ο Κάουε τρία λεπτά αργότερα, χωρίς όμως να συνεχιστεί παραπάνω η… βροχή των γκολ.


Αποβλήθηκε πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′ ο Φαμπιάνο της Ολαλένσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.