Στις καθυστερήσεις έσπασαν την «κατάρα» του Κιλμάρνοκ οι «Τζερς»!

Με γκολ στις καθυστερήσεις η Ρέϊντζερς νίκησε 2-1 στο Κιλμάρνοκ μπαίνοντας με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Στίβεν Τζέεραρν σταμάτησε μια κακή παράδοση καθώς στο Ράγκμπι Πάρκ του Κιλμάρνοκ είχε να κερδίσει ματς της Πρέμερσιπ από το Μάϊο του 2011

Κάθε άλλα παρά εύκολο ήταν το ξεκίνημα της Ρέϊντζερς στην Σκωτσέζικη Πρέμιερσιπ αφού στο «Ράγκμπι Παρκ» του Κιλμάρνοκ έφτασε στα όρια της πρώτης… γκέλας σε ένα ματς όπου είχε τον έλεγχο κατορθώνοντας να προηγηθεί με τον Καναδό Άρφιλντ στο 16ο λεπτό!
Οι γηπεδούχοι έδειξαν μια διάθεση να πιέσουν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, δίχως όμως να κάνουν την μεγάλη φάση.

Η ομάδα της Γλασκόβης κατάφερε να βρει περισσότερους ανοιχτούς διαδρόμους στη συνέχεια δημιουργώντας καλές φάσεις για γκολ προκειμένου να «κλειδώσει» τη νίκη, αλλά δεν το έκανε και λίγο έλλειψε μάλιστα να το «πληρώσει»!

Στο 83ο λεπτό, και σε μια διαδικασία γεμάτη ρίσκο – κυρίως από την Κιλμάρνοκ – ο αμυντικός Ο’Ντόνελ έκανε το 1-1.

Ο Στίβεν Τζέραρντ στην έδρα όπου η ομάδα του με τον ίδιο στον πάγκο πέρυσι σε δύο ματς δεν κέρδισε και ΔΕΝ το είχε κάνει σε αγώνα του πρωταθλήματος εδώ και 8,5 χρόνια (!!) έβγαλε όλη την ομάδα μπροστά και ανάσανε – σπάζοντας την «κατάρα» του Ράγκμπι Παρκ – με ένα γκολ από κεφαλιά του Άγγλου Γκόλντσον στο 92ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ταβερνιέ.

Οι «Τζερς» μπήκαν με το δεξί στο πρωτάθλημα έχοντας μπροστά τους τα ματς με την Μίντιλαντ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και με ανακούφιση καθώς αυτό έγινε έπειτα από τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες, σε ματς της Πρέμιερσιπ, στο συγκεκριμένο γήπεδο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.