Νίκη των «Ντονς» εν μέσω ανατροπών στο Αμπερντίν!

Σε ένα παιχνίδι με συνεχείς ανατροπές των δεδομένων η Αμπερντίν νίκησε δύσκολα με 3-2 την Χαρτς κι ενώ η ομάδα του Εδιμβούργου "πλήρωσε" τις απροσεξίες της στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δύο γκολ των "Ντονς" πέτυχε ο Κόσγκροβ κι ένα, το νικητήριο. ο Ουαλός Χέτζες στο 86'

Με ένα ματς θρίλερ ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική στην Σκωτσέζικη Πρέμιερσιπ! Ένα παιχνίδι όπου εξ αρχής το φαβορί ήταν η Αμπερντίν του Ντέρεκ Μακ Ίνες η οποία βρίσκεται σε αγωνιστικές υποχρεώσεις στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και έχει ασφαλώς το κάτι παραπάνω, ποιοτικά, απέναντι στην Χαρτς.

Αυτή η μικρή ανωτερότητα φάνηκε στο ξεκίνημα όπου οι «Ντονς» κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να προηγηθούν στο 13ο λεπτό με τον Κόσγκροβ.

(Ο Κόσγκροβ έφτασε τα 27 γκολ έπειτα από 48 επίσημα ματς με την Αμπερντίν)

Σταδιακά η ομάδα του Εδιμβούργου έδειξε ανταγωνιστικό πνεύμα και ρισκάροντας επιθετικά στο τελευταίο ημίωρο έφερε τα πάνω – κάτω!

Αρχικά με το γκολ της ισοφάρισης από τον έμπειρο φορ Στίβεν Νέϊσμιθ στο 68ο λεπτό και στη συνέχεια, φθάνοντας στην πρώτη ανατροπή της παρτίδας, με τον Τζάμι Γουόκερ οκτώ λεπτά αργότερα.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα όπου η θερμοκρασία στο στάδιο «Πιτόντρι» ανέβηκε αισθητά, η Αμπερντίν αναγκάστηκε να ρισκάρει και ευνοήθηκε από τις συνθήκες, κυρίως στο κομβικό 80ο λεπτό

Ο 17χρονος μέσος Άαρον Χίκεϊ ανέτρεψε έξω από την περιοχή αντίπαλό του και είδε 2η κίτρινη κάρτα. Στην εκτέλεση του φάουλ από τους γηπεδούχους o Κλεβίν Ντικαμονά έπεσε άγαρμπα πάνω στον Μακ Γκιν και ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε το σημείο του πέναλτι!
Από εκεί ο Κόσγκροβ ισοφάρισε σε 2-2.

Η Αμπερντίν με το αριθμητικό και προπάντων το ψυχολογικό πλεονέκτημα πίεσε φθάνοντας στην δικιά της ανατροπή των δεδομένων όταν στο 86ο λεπτό ο Ουαλός Ράϊαν Χέτζες διαμόρφωσε το τελικό 3-2!  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.