Κλώτσησε ένα μπουκάλι με νερό στον βοηθό διαιτητή κι αποβλήθηκε (video)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Σέλτικ με την Χιμπέρνιαν στο Εδιμβούργο σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την αποβολή του προπονητή των γηπεδούχων Πολ Χεκιγκμπότομ ο οποίος χτύπησε με ένα μπουκάλι νερό τον πρώτο βοηθό διαιτητή!

Η Σέλτικ άφησε δύο πόντους στο Εδιμβούργο καθώς έμεινε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στη Χιμπέρνιαν, όμως το γεγονός του αγώνα δεν ήταν τόσο η πρώτη φετινή βαθμολογική απώλεια – έπειτα από πέντε νίκες στις πρώτες αγωνιστικές – των μόνιμων πρωταθλητών Σκωτίας τα τελευταία χρόνια, στην χώρα των «Χάϊλαντς» αλλά το «πάθημα» του Άγγλου προπονητή των γηπεδούχων, Πολ Χεκιγκμπότομ!

Στο 24ο λεπτό όταν οι «Χιμπς» δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης από τον Κρίστι, ο 42χρονος τεχνικός κλώτσησε εκνευρισμένος ένα μπουκάλι με νερό που βρέθηκε μπροστά του κι αυτό «προσγειώθηκε» στον βοηθό διαιτητή Άλαν Μούλβανι!

Επικράτησε μια μικρή σύγχυση μπροστά στους δύο πάγκους και έπειτα από την επισήμανση του 4ου ρέφερι, ο διεθνής διαιτητής Κέβιν Κλάνσι τον απέβαλε..

Οι «Κέλτες» που βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς (8’) από αυτογκόλ του Άγιερ, είχαν την υπεροχή στα υπόλοιπα 65 λεπτά όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.