Σαμαρά: «Δε δέχτηκα πρόταση ανανέωσης»

Στην αποκάλυψη πως η Σέλτικ δεν του κατέθεσε πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους, προχώρησε ο Γιώργος Σαμαράς, κατά τον αποχαιρετισμό του στους φιλάθλους της σκωτσέζικης ομάδας.
Δημοσίευση: 12/05/2014 - 10:40

Στην αποκάλυψη πως η Σέλτικ δεν του κατέθεσε πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους, προχώρησε ο Γιώργος Σαμαράς, κατά τον αποχαιρετισμό του στους φιλάθλους της σκωτσέζικης ομάδας. Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως η συγκεκριμένη απόφαση οφείλεται στους διοικούντες και όχι στον προπονητή της ομάδας, Νιλ Λένον.

Αρχικά, ο 29χρονος επιθετικός υπογράμμισε: «Σίγουρα δεν ήταν απόφαση του προπονητή, Νιλ Λένον, αλλά των ανθρώπων που βρίσκονται πιο. ψηλά. Ποτέ δεν μου έγινε πρόταση ανανέωσης. Το σίγουρο είναι ότι φεύγω, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν πρόκειται για δική μου απόφαση. Και η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο λυπημένος που αποχωρώ από έναν τόσο μεγάλο σύλλογο».

Στη συνέχεια, ο διεθνής επιθετικός υπογράμμισε: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου τους τελευταίους έξι μήνες. Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα στον Τύπο, αλλά δεν απάντησα πουθενά. Προσπάθησα και κράτησα το στόμα μου κλειστό. Τρέφω τεράστιο σεβασμό για την Σέλτικ. Δεν έχω υπογράψει σε καμία ομάδα, δεν έχω μιλήσει καν με κάποια ομάδα. Περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή μήπως μου κάνει ο σύλλογος κάποια πρόταση, αλλά νομίζω πως ήρθε το τέλος».

Τέλος, Σαμαράς υπογράμμισε: «Δεν μου αρέσει να λέω ψέματα στον κόσμο. Είχα μια επαφή με τον προπονητή και μου είπε ότι θα ήθελε να μείνω. Δυστυχώς, όμως, δεν παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις. Τις αποφάσεις τις παίρνει η διοίκηση και η αλήθεια είναι ότι δεν με πλησίασε κανένας. Ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για μένα. Φεύγω από τη Σέλτικ, αλλά ο σύλλογος δεν θα φύγει ποτέ από μέσα μου».