Μόγιες: «Θα τους πιέσουμε»

Σίγουρος πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ανακάμψει και θα επανέλθει στη διεκδίκηση του τίτλου, εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες.
Δημοσίευση: 13/02/2014 - 12:52

Σίγουρος πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ανακάμψει και θα επανέλθει στη διεκδίκηση του τίτλου, εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες. Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ και υπογράμμισε πως οι παίκτες του έχουν τη δυνατότητα και την εμπειρία να δημιουργήσουν πίεση στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

Αρχικά, ο Μόγιες δήλωσε: «Το μόνο που μπορώ να πω και θα συνεχίζω να το λέω είναι ότι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα. Εάν υπάρχει μια ομάδα στην ιστορία που ήταν κορυφαία στο να κερδίζει αγώνες στο δεύτερο μισό της σεζόν και να πιέζει τους αντιπάλους της που βρίσκονται πάνω από αυτή, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» συμπλήρωσε: «Μπορούμε μόνο να κάνουμε τη δουλειά μας, όσο το δυνατόν καλύτερα. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν πρέπει να μας ενοχλούν οι άλλες ομάδες. Μπορούμε μόνο να τους πιέσουμε κερδίζοντας τους αγώνες μας. Πιστεύω πως η θέληση υπάρχει ακόμα στην ομάδα. Όλοι τους έχουν μετάλλια και θέλουν ακόμα περισσότερα».