Πρώτη η Τσέλσι, «μπλόκο» στο Νόρφολκ

Η Τσέλσι δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στη Νιούκαστλ, επικράτησε με 3-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και σε συνδυασμό με την ήττα της Άρσεναλ στο Λίβερπουλ είναι μόνη πρώτη, πλέον, στη βαθμολογία της Πρέμιερ. Αυτοχειρία για τη Σίτι, 0-0 με τη Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ»...

Η Τσέλσι δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στη Νιούκαστλ, επικράτησε με 3-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και σε συνδυασμό με την ήττα της Άρσεναλ στο Λίβερπουλ είναι μόνη πρώτη, πλέον, στη βαθμολογία της Πρέμιερ. Αυτοχειρία για τη Σίτι, 0-0 με τη Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ»…

Η κορυφή της Πρέμιερ άλλαξε ξανά χέρια, αλλά όχι με τη Μάντσεστερ Σίτι αυτή τη φορά να περνά πρώτη. Η Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τη βαριά ήττα της Άρσεναλ στο «Άνφιλντ» (5-1 από τη Λίβερπουλ), κέρδισε με 3-0 τη Νιούκαστλ κι έφτασε τους 56 βαθμούς έναντι 55 των συμπολιτών Λονδρέζων. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μπλε» ήταν ο Εντέν Αζάρ, που με το πρώτο του χατ-τρικ στην Πρέμιερ, οδήγησε την Τσέλσι στην προσπέραση! Μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο γκολκίπερ Κρουλ των «magpies», που κράτησε το σκορ χαμηλά μια και οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικά ακίνδυνη. Γκολάρα το 2-0 του Βέλγου, μετά από απίστευτο τακουνάκι του Ετό που κέρδισε το πέναλτι στο 3-0 από τον Εμπιουά.

Η Σίτι έφτασε τους 54 βαθμούς, με το 0-0 στο Νόρφολκ με τη Νόργουιτς, στην πρώτη της ισοπαλία στο «Κάροου Ρόουντ» από το 2000 και μετά. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πελεγκρίνι, η οποία για δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος δεν σκοράρει, είχε δύο δοκάρια με τον Νεγκρέδο κι ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ, όμως καλή στο παιχνίδι της δεν ήταν. Μάλιστα, στο τέλος οι γηπεδούχοι του Κρις Χιούτον αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει και το ματς. Από εκεί και πέρα η αποβολή του Ουές Μπράουν στο 4΄ άφησε τη Σάντερλαντ με δέκα παίκτες, με αποτέλεσμα οι νεοφερμένοι επιθετικοί της Χαλ, Γέλαβιτς και Λονγκ, να βρουν χώρους και να κάνουν τη ζημιά (0-2).

Οι νέοι Ινς και Λέντλι «καθάρισαν», με δικά τους γκολ, το παιχνίδι της Κρίσταλ Πάλας απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, με το τελικό 3-1 να είναι εκτός τρόπου παιχνιδιού των Λονδρέζων. Ωστόσο η νίκη ήρθε και πλέον η Πάλας είναι στους 26 βαθμούς, ισόβαθμη με τη Στόουκ που πήρε σπουδαία ισοπαλία 2-2 στο Σαουθάμπτον. Με το σκορ, μάλιστα, να έχει διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο. Κακή αγωνιστική για την Άλμπιον, πάντως, μια και το 3-1 στο «Σέλχαστ Παρκ» την οδήγησε εντός της ζώνης του υποβιβασμού μένοντας στους 23 πόντους. Την κακή της πορεία στο Μπέρμιγχαμ συνέχισε η Άστον Βίλα, που δέχτηκε δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά από τον αρχηγό Νόλαν της Γουέστ Χαμ. Οι Λονδρέζοι κατέκτησαν το «τρίποντο» κι ανέβηκαν στους 25 πόντους και είναι εκτός της ζώνης υποβιβασμού.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, για το απόγευμα του Σαββάτου (8/2):

Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ: 0-2 (46΄, 48΄ Νόλαν)
Τσέλσι – Νιούκαστλ: 3-0 (27΄, 34΄, 63΄ πέναλτι Αζάρ)
Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Μπρομ: 3-1 (15΄ Ινς, 27΄ Λέντλι, 69΄ Σαμάκ πέναλτι – 45΄ Τιεβί)
Νόριτς – Μάντσεστερ Σίτι: 0-0
Σαουθάμπτον – Στόουκ: 2-2 (6΄ Λάμπερτ, 41΄ Ντέιβις – 38΄ Οντεμβιγκί, 44΄ Κράουτς)
Σάντερλαντ – Χαλ: 0-2 (16΄ Λονγκ, 62΄ Γέλαβιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.