«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τον Μήτρογλου»

Ο Ρενέ Μέουλενστεεν δηλώνει πως περιμένει πολλά από τον Κώστα Μήτρογλου, προσθέτοντας όμως πως χρειάζεται σωστή διαχείριση μια και προέρχεται από τραυματισμό.

Ο Ρενέ Μέουλενστεεν δηλώνει πως περιμένει πολλά από τον Κώστα Μήτρογλου, προσθέτοντας όμως πως χρειάζεται σωστή διαχείριση μια και προέρχεται από τραυματισμό.

Ο Έλληνας στράικερ που μετακόμισε στους Λονδρέζους από τον Ολυμπιακό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν ο τεχνικός της Φούλαμ κρίνει πως έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες.

«Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που κοιτάξαμε ήταν το ρεκόρ του στο σκοράρισμα και αυτό ήταν πάρα πολύ καλό τα τελευταία 4-5 χρόνια», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός όσον αφορά την απόκτηση του Μήτρογλου και πρόσθεσε: «Έχει πετύχει μερικά γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει ποικιλία στο τελείωμα των φάσεων, κάτι για το οποίο μιλήσαμε πολύ και με τον Γιώργο Καραγκούνη. Ελπίζουμε πως θα μας βοηθήσει».

Ο Μέουλενστεεν αρνήθηκε να τοποθετηθεί για το κατά πόσον ο Μήτρογλου είναι υποψήφιος να ξεκινήσει απέναντι στη Γιουνάιτεντ: «Προπονείται αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είχε έναν τραυματισμό και προέρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι διαφορετικό από την Πρέμιερ Λιγκ. Πρέπει να εξασφαλίσουμε πως οι γυμναστές μας θα τον φέρουν στην κατάσταση που πρέπει όσο καλύτερα γίνεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.