Μπέινς: «Εμεινα για τον κόουτς»

Η παρουσία του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία της Εβερτον έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Λέιτον Μπέινς να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η παρουσία του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία της Εβερτον έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Λέιτον Μπέινς να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.
 
Ο Αγγλος αριστερός αμυντικός είχε ζητηθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το μέλλον του παρέμενε αβέβαιο από τη στιγμή που η ομάδα του Λίβερπουλ αρνούνταν να τον παραχωρήσει.
 
Πλέον όμως, ο Μπέινς θα είναι παίκτης της μέχρι το 2018. «Το χτίσιμο της ομάδας είναι ακόμα σε εξέλιξη. Δεν προλαβαίνουμε να επαναπαυτούμε, γιατί κάθε φορά που συνηθίζουμε σε κάτι, ο κόουτς προσθέτει κάτι καινούριο. Εξελισσόμαστε αργά, αλλά σταθερά και μας αρέσει να ακολουθούμε αυτά που ζητάει ο προπονητής μας», σχολίασε ο Μπέινς.
 
«Στόχος μας, ο σημαντικότερος, είναι η επιστροφή στην Ευρώπη. Επίσης, υπάρχουν και τα κύπελλα, μία ακόμα ευκαιρία για να φέρουμε ένα τρόπαιο στο σύλλογο. Χαίρομαι που ανανέωσα το συμβόλαιό μου και που αποτελώ μέρος αυτής της προσπάθειας», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.