Μουρίνιο: «Φανταστική ομάδα η Σίτι»

Ως μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει τίτλους χαρακτήρισε την εφετινή Μάντσεστερ Σίτι ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ως μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει τίτλους χαρακτήρισε την εφετινή Μάντσεστερ Σίτι ο Ζοσέ Μουρίνιο, εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στην πορεία των πολιτών τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας πως οι ευρωπαϊκές εμφανίσεις της ομάδας του Μάντσεστερ, δεν είναι αξιομνημόνευτες.

Χαρακτηριστικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Στη Σίτι κέρδισαν ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα τα τελευταία χρόνια. Όμως στην Ευρώπη δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Μιλάω αντικειμενικά! Έχουν κάνει πολύ άσχημες εμφανίσεις στο Champions League και στο Europa League παλιότερα. Όμως, για να λέμε και το σωστό έχει μία φανταστική ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει, αλλά και να κατακτήσει τίτλους».

Σχετικά με τη μεταξύ τους αναμέτρηση, ο τεχνικός της Τσέλσι υπογράμμισε: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ξέροντας καλά ότι μπορεί να χάσουμε η να έρθουμε ισόπαλοι. Πρόθεσή μας είναι να προσπαθήσουμε για την νίκη. Η Σίτι σκοράρει εύκολα. Όταν η προσέγγισή σου είναι αμυντική, εάν δεχτείς γκολ τότε έχεις πρόβλημα. Η θα πρέπει να κάνεις αλλαγές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και ποτέ δεν ξέρεις πώς οι ποδοσφαιριστές μπορεί να προσαρμοστούν σε αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.