Και τώρα… πιάστε την

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε σαν σίφουνας από το Λονδίνο, διαλύοντας με 5-1 την Τότεναμ και είναι πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε σαν σίφουνας από το Λονδίνο, διαλύοντας με 5-1 την Τότεναμ και είναι πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «πολίτες» δεν άφησαν την γκέλα της Άρσεναλ να περάσει ανεκμετάλλευτη και μετά το επιβλητικό 6-0 του πρώτου γύρο, φιλοδώρησαν τα «σπιρούνια» με άλλα πέντε γκολ.

Αγουέρο, Τουρέ, Τζέκο και Κομπανί χρίστηκαν σκόρερ για την ομάδα του Πελεγρίνι, όπως και ο Γιόβετιτς που άνοιξε λογαριασμό στην Πρέμιερ Λιγκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η προηγούμενη νίκη της Σίτι στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» ήταν με το ίδιο ακριβώς σκορ, 5-1, στις 28 Αυγούστου του 2011 με καρέ τερμάτων του Τζέκο κι άλλο ένα γκολ από τον Αγουέρο.

Αντίθετα με την ομάδα του Μάντσεστερ, η Τσέλσι δεν μπόρεσε να συνεχίσει με νίκη και έμεινε στην τρίτη θέση και το -3 από την κορυφή. Οι «μπλε» κόλλησαν στο 0-0 στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όπου είχαν μόνο την υπεροχή.

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Άστον Βίλα με το χορταστικό 4-3 επί της Γουέστ Μπρομ, ενώ νίκη παραμονής πέτυχε και η Σάντερλαντ, 1-0 επί της Στόουκ.

Τα αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ:

Άστον Βίλα – Γουέστ Μπρομ 4-3 (12′ Βάιμαν, 25′ Μπακουνά, 37′ Ντελφ, 64′ πεν. Μπεντέκε – 4′ Μπραντ, 9′ αυτ. Ντελφ, 43′ Μουλούμπου)

Σάντερλαντ – Στόουκ 1-0 (17′ Τζόνσον)

Τσέλσι – Γουέστ Χαμ 0-0

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-5 (59′ Κάπουε – 15′ Αγουέρο, 51′ πεν. Τουρέ, 53′ Τζέκο, 78′ Γιόβετιτς, 89′ Κομπανί)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.