Zήτησε συγγνώμη ο Στάριτζ

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του θριάμβου της Λίβερπουλ επί της Έβερτον Ντάνιελ Στάριτζ ζήτησε συγγνώμη για την αντίδρασή του κατά την αντικατάστασή του από τον Μπρένταν Ρότζερς.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του θριάμβου της Λίβερπουλ επί της Έβερτον Ντάνιελ Στάριτζ ζήτησε συγγνώμη για την αντίδρασή του κατά την αντικατάστασή του από τον Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Άγγλος φορ πέτυχε δύο γκολ στο 4-0 των «ρεντς» στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο «Άνφιλντ», ωστόσο στο 54ο λεπτό απέτυχε να κάνει χατ-τρικ στέλνοντας ψηλά πάνω από τα δοκάρια τη μπάλα σε εκτέλεση πέναλτι.

Λίγο αργότερα ο Ρότζερς τον αντικατέστησε και ο Στάριτζ είχε διάλογο με τον Βορειοϊρλανδό, ο οποίος του απάντησε σε έντονο ύφος.

Μιλώντας μετά το ματς, ο Στάριτζ παραδέχτηκε πως ήταν απογοητευμένος που δεν έκανε χατ-τρικ και απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την αντίδρασή μου. Ήταν απλά η απογοήτευση για το χαμένο πέναλτι, αλλά ξέρω πως απογοήτευσα τον εαυτό μου αλλά και τον κόσμο. Λυπάμαι αν προσέβαλλα κάποιον. Δεν αντέδρασα εναντίον του προπονητή μου, απλά ήμουν απογοητευμένος για τον τρόπο που εκτέλεσα το πέναλτι. Όμως δεν είμαι εγώ το κεντρικό πρόσωπο αλλά όλα τα παιδιά στην ομάδα», είπε ο Στάριτζ, ενώ και ο Ρότζερς κράτησε χαμηλούς τόνους όσον αφορά το συμβάν: «Ήταν απογοητευμένος, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του. Πάντα λέω στους παίκτες πως πρέπει να δείχνουν σεβασμό στον σύλλογο και πως όταν ο προπονητής παίρνει μία τέτοια απόφαση δεν σημαίνει ότι ένας παίκτης δεν έπαιξε καλά.

Κάποιες φορές γίνονται αλλαγές για λόγους τακτικής ή λόγω τραυματισμών, αλλά πρέπει να δέχονται πως βγαίνουν έξω και να κάθονται στον πάγκο μέχρι να τελειώσει το ματς. Αν κάποιος θέλει μία εξήγηση, μπορεί να χτυπήσει την πόρτα μου την επόμενη μέρα και θα πάρει μία έντιμη απάντηση. Δεν δείχνεις όμως έλλειψη σεβασμού στον σύλλογο ή τον κόσμο. Ο Ντάνιελ ήταν απογοητευμένος απλά γιατί ήθελε να σκοράρει ξανά».

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ αποκάλυψε πως ο ίδιος παραχώρησε στον Στάριτζ το προνόμιο να χτυπήσει το επίμαχο πέναλτι: «Του είπα να το εκτελέσει, οπότε είναι δική μου ευθύνη. Ξέρω πώς είναι να σκοράρεις χατ-τρικ απέναντι στην Έβερτον και ήθελα να το νιώσει και αυτός. Κρίμα που το έχασε, αλλά τώρα πρέπει να σκοράρει απέναντι στη Γουέστ Μπρόμιτς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.