Χάρηκε με… Χάρη

Η Σάντερλαντ, με γκολ του Χάρη Μαυρία στο 5΄, επικράτησε της Κιντερμίνστερ στο «Στάδιο του Φωτός» με 1-0 και πήρε την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Εύκολο έργο για τα φαβορί, τα... χρειάστηκε αλλά πέρασε τη Γουότφορντ η Μάντσεστερ Σίτι (4-2, με 0-2 ημίχρονο).

Η Σάντερλαντ, με γκολ του Χάρη Μαυρία στο 5΄, επικράτησε της Κιντερμίνστερ στο «Στάδιο του Φωτός» με 1-0 και πήρε την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Εύκολο έργο για τα φαβορί, τα… χρειάστηκε αλλά πέρασε τη Γουότφορντ η Μάντσεστερ Σίτι (4-2, με 0-2 ημίχρονο).

Μπορεί στην Πρέμιερ Λιγκ οι «μαύρες γάτες» του Γκας Πογιέτ να συναντά προβλήματα, όμως στο Κύπελλο προχωρά και μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ ήδη προκρίθηκε και στους «16» του FA Cup. Ο Ουρουγουανός τεχνικός χρησιμοποίησε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ουστάρι και Βερχίνι (είχε ακυρωθέν γκολ), ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παροπλισμένους παίκτες όπως ο Μαυρίας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, με ωραίο σουτ στο 5΄, άνοιξε το σκορ κι έδωσε την πρόκριση κόντρα στην Κιντερμίνστερ που αγωνίζεται στην Κόνφερενς και είναι η μόνη ομάδα της πέμπτης κατηγορίας στο Νησί που έφτασε ως τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου.

Στο «Ιτιχάντ» η Μάντσεστερ Σίτι, η δεύτερη φιναλίστ του αγγλικού Λιγκ Καπ, βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Γουότφορντ στο ημίχρονο, όμως όταν πήρε μπρος ο Αγκουέρο τα πράγματα απλουστεύτηκαν για τους «πολίτες» που πήραν τη νίκη στο τέλος με 4-2. Φορεστιέρι (21΄) και Ντίνεϊ (30΄) έδωσαν αβαντάζ δύο τερμάτων στην ομάδα του κόουτς Σανίνο, με τον Αργεντινό να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 60΄ και στο 79΄. Ο Κολάροφ στο 87΄ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ενώ ο Αγκουέρο, με το τρίτο του γκολ, στο 93΄ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου (25/1) για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας:

Σάντερλαντ – Κιντερμίνστερ: 1-0
Μπόλτον – Κάρντιφ: 0-1
Σαουθάμπτον – Γέοβιλ: 2-0
Χάντερσφιλντ – Τσάρλτον: 0-1
Πορτ Βέιλ – Μπράιτον: 1-3
Σάουθεντ – Χαλ: 0-2
Ρότσντεϊλ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ: 1-2
Γουίγκαν – Κρίσταλ Πάλας: 2-1
Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ: 4-2
Μπέρμιγχαμ – Σουόνσι: 1-2

*Οι ομάδες που νίκησαν προκρίθηκαν στους «16» του FA Cup.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.