Έχασε η Γιουνάιτεντ και πήρε την Αστυνομία!

Αγανακτισμένος (και μεθυσμένος) οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάλεσε την αγγλική Αστυνομία μετά την ήττα από τη Σάντερλαντ, απαιτώντας να μιλήσει με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Αγανακτισμένος (και μεθυσμένος) οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάλεσε την αγγλική Αστυνομία μετά την ήττα από τη Σάντερλαντ, απαιτώντας να μιλήσει με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αποκλείστηκαν από τον τελικό του Λιγκ Καπ το βράδυ της Τετάρτης χάνοντας στα πέναλτι από τις «Μαύρες Γάτες» και ο εν λόγω οπαδός, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία τηλεφώνησε στον αριθμό της Άμεσης Δράσης ζητώντας να συνομιλήσει με τον πρώην τεχνικό της Γιουνάιτεντ!

Με ανάρτησή της στην σελίδα της στο Facebook, η Αστυνομία του Βόρειου Μάντσεστερ τόνισε πως δεν είναι η δουλειά της να διαχειρίζεται τέτοια αιτήματα και…παρέπεμψε στην επίσημη Γιουνάιτεντ!

«Χθες το βράδυ, στις 22.30 ένας άνδρας από την περιοχή του Κάμπσαλ του Βορείου Μάντσεστερ τηλεφώνησε στο ”999” σε κατάσταση μέθης, απαιτώντας να μιλήσει με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον για το χθεσινό αποτέλεσμα.

Προφανώς μπορεί να είναι μία θλιβερή στιγμή όταν η ομάδα σου χάνει ένα παιχνίδι, αλλά θα θέλαμε να θυμίσουμε σε όλους πως το ”999” χρησιμοποιείται μόνο για επείγουσες κλήσεις.

Για οποιαδήποτε άλλο μη επείγον αίτημα που έχει να κάνει με την Αστυνομία, μπορείτε να τηλεφωνείτε στον αριθμό 101.

Αν θέλετε να μιλήσετε με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τα  πρόσφατα ποδοσφαιρικά αποτελέσματα, το μόνο που μπορούμε να σας προτείνουμε είναι να τηλεφωνήσετε απ’ ευθείας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου έχετε πιθανότατα (αλλά όχι σίγουρα) περισσότερες πιθανότητες να μιλήσετε μαζί του, παρά μέσω της Αστυνομίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.