Απομένουν οι ανακοινώσεις για τον Μάτα

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Χουάν Μάτα από την Τσέλσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Χουάν Μάτα από την Τσέλσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το κόστος της μετεγγραφής θα φτάσει τα 45 εκατομμύρια ευρώ, με τον παίκτη να υπογράψει για 4,5 χρόνια στους «κόκκινους διαβόλους». Ο 25χρονος παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντέβιντ Μόγιες, ο οποίος θεωρεί πως ο Ισπανός μπορεί να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του.

Από την πλευρά του, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα, που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και θα μπορέσει μέσω αυτής να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας. Αυτή αναμένεται να γίνει η ακριβότερη μετεγγραφή στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το προηγούμενο ρεκόρ να είναι τα 37,5 εκατομμύρια ευρώ, που είχε δώσει για την απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ από την Τότεναμ.

Ο Μάτα δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ολυμπιακό, καθώς έχει αγωνιστεί με τους «μπλε» του Ζοσέ Μουρίνιο, στη φάση των ομίλων. Φέτος, ο Μάτα αγωνίστηκε σε 18 αναμετρήσεις των Λονδρέζων, έχοντας σημειώσει ένα γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.