Στην Ουτρέχτη, μέσω Στόουκ, ο Αγκουντέλο

Την Τρίτη (21/1) η Στόουκ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Αμερικανού Χουάν Αγκουντέλο, ο οποίος πήρε αμέσως το δρόμο του δανεισμού στην ολλανδική Ουτρέχτη.

Την Τρίτη (21/1) η Στόουκ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Αμερικανού Χουάν Αγκουντέλο, ο οποίος πήρε αμέσως το δρόμο του δανεισμού στην ολλανδική Ουτρέχτη.

Η ιστορία του 21 ετών Αμερικανού στράικερ είναι ιδιαίτερη αν και κοινή. Γεννημένος στην Κολομβία, μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με την Εθνική των οποίων αγωνίστηκε από την U-17 έως την Ανδρών.

Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα, το 2010, σε ηλικία 17 ετών στη Νέα Υόρκη, έπαιξε στη Σίβας ΗΠΑ και στη Νιου Ίνγκλαντ πριν υπογράψει με τη Στόουκ. Η συμφωνία με τους «πότερς» κρατά από το περασμένο καλοκαίρι κι επισημοποιήθηκε την Τρίτη (21/1), με τον παίκτη, όμως, να φεύγει άμεσα για την ολλανδική Ουτρέχτη αφού δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει άδεια εργασίας στο Νησί.

Ο Αγκουντέλο έχει συμπληρώσει τις εκατό επαγγελματικές συμμετοχές με το συμβόλαιό του με τη Ρεβολούσιον να λήγει τον περασμένο μήνα. Πρέπει να περάσουν τέσσερις μήνες για να αιτηθεί ο παίκτης ξανά άδεια εργασίας στην Αγγλία, με τη διοίκηση του συλλόγου, πάντως, να τον στηρίζει και να τον στέλνει δανεικό για εμπειρίες στην Ουτρέχτη. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σύγχρονα ταλέντα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.