Μουρίνιο: «Δύσκολο για τη Γιουνάιτεντ»

Αρκετά δύσκολο θεωρεί πως είναι πλέον το έργο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου, τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Αρκετά δύσκολο θεωρεί πως είναι πλέον το έργο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου, τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως πλέον υπάρχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ υπογράμμισε πως για να καταφέρουν να πάρουν τον τίτλο, θα πρέπει να καταρρεύσουν μαζί οι Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

Χαρακτηριστικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει μαθηματικές πιθανότητες, αλλά είναι πολύ δύσκολο (να κατακτήσει τον τίτλο). Η διαφορά της με την Άρσεναλ είναι στους 14 βαθμούς με την Σίτι στους 13 βαθμούς και με εμάς στους 12 βαθμούς».

Στη συνέχεια, ο 51χρονος τεχνικός υπογράμμισε: «Είναι πιθανό να μην έχει ανάλογη συνέχεια μία ομάδα, όμως να. καταρρεύσουν και οι τρείς και να χάσουν τόσους πολλούς βαθμούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος, είναι ιδιαίτερα δύσκολο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.