Λουίς Γκαρσία: «Είμαι οπαδός της Λίβερπουλ»

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κατέχει η Λίβερπουλ, όπως αποκάλυψε ο Λουίς Γκαρσία, ο οποίος αποσύρθηκε πρόσφατα από την ενεργό δράση.

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κατέχει η Λίβερπουλ, όπως αποκάλυψε ο Λουίς Γκαρσία, ο οποίος αποσύρθηκε πρόσφατα από την ενεργό δράση. Ο Ισπανός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων» για την καριέρα του στην αγγλική ομάδα και τη σχέση που έχει με τους οπαδούς της ομάδας.

Ο Γκαρσία δήλωσε αρχικά: «Σήμαινε τα πάντα για μένα. Ξέρουν πως αισθάνομαι για τη Λίβερπουλ, τους οπαδούς και την πόλη. Ήμουν τόσο περήφανος που είχα την ευκαιρία να βρεθώ εδώ, να απολαύσω τον κόσμο και όλα όσα κάναμε στο παρελθόν. Θα είμαι Ρεντ για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε: «Μετά από επτά χρόνια, ακόμα λένε το τραγούδι μου και μου στέλνουν μηνύματα για να με ρωτήσουν πως νιώθω και που είμαι, αν θα γυρίσω πίσω. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που είχα ποτέ».

Τέλος, ο Ισπανός υπογράμμισε: «Έχω βρεθεί σε μεγάλα κλαμπ στην καριέρα μου, αλλά το να νιώσει αυτά που ένιωσα και να κατακτήσει το Champions League είναι τα πάντα για έναν παίκτη. Το να έχει τη δυνατότητα να παίξει σε έναν από τους καλύτερους συλλόγους στην ιστορία του ποδοσφαίρου και την ευκαιρία να κατακτήσει ένα τρόπαιο σαν αυτό. Ξέρω ότι έχουν κατακτηθεί κι άλλοι τίτλοι, αλά μιλάμε για το πιο ιδιαίτερο. Το να γράψεις ιστορία είναι το πιο σημαντικό που μπορεί να σου συμβεί ως ποδοσφαιριστής. Ακόμα βλέπω τον τελικό κάποιες φορές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.