Καταγγελία της Γουέστ Χαμ κατά Φούλαμ για Μόρισον

Η Γουέστ Χαμ κατήγγειλλε την Φούλαμ στη διοργανώτρια αρχή της Πρέμιερ Λιγκ για παράνομη προσέγγιση του Ρέιβελ Μόρισον.
Δημοσίευση: 16/01/2014 - 00:03

Η Γουέστ Χαμ κατήγγειλλε την Φούλαμ στη διοργανώτρια αρχή της Πρέμιερ Λιγκ για παράνομη προσέγγιση του Ρέιβελ Μόρισον.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, τα «σφυριά» απέρριψαν πρόταση 7.2 εκατ. ευρώ από τους συμπολίτες τους στο Λονδίνο για τον 20χρονο μέσο, ωστόσο κάποιες δηλώσεις του προπονητή των «κότατζερς» Ρενέ Μέουλενστεεν ήταν αυτές που έφεραν την επίσημη καταγγελία προς την Πρέμιερ Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Φούλαμ - ο οποίος γνωρίζει τον παίκτη από προηγούμενη κοινή τους θητεία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - δήλωσε πως γνωρίζει ότι ο Μόρισον θέλει να μετακομίσει στο «Κρέιβεν Κότατζ», κάτι που σύμφωνα με τη Γουέστ Χαμ συνιστά παράνομη προσέγγιση προς τον παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στο «Άπτον Παρκ» για 18 μήνες ακόμα.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιο του παίκτη που του επιτρέπει να μετακομίσει σε άλλη ομάδα, αν υπάρξει προσφορά 12 εκατ. ευρώ, πληρωτέα σε μία δόση.

Έτσι δεν αποκλείεται η Φούλαμ να καταθέσει μία τέτοια προσφορά για να αποκτήσει τελικά τον διεθνή με την Ελπίδων της Αγγλίας μέσο, αν και όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, τον παίκτη θέλουν και άλλοι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσά τους και η πρώην ομάδα του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.