Φαν Πέρσι: «Τα πάντα για μένα το Τσάμπιονς Λιγκ»

Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο απόλυτος στόχος καριέρας για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο απόλυτος στόχος καριέρας για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Ο στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αντιπάλου του Ολυμπιακού στη φάση των «16» της διοργάνωσης, μιλώντας στο περιοδικό της ΟΥΕΦΑ Champions Matchday δήλωσε πως θέλει να μπει στη λίστα των παικτών που έχουν σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης.

«Θα σήμαινε τα πάντα για  μένα. Φυσικά είναι ένα τρόπαιο που πολλοί παίκτες δεν το κερδίζουν ποτέ. Αν είσαι πολύ τυχερός, το κερδίζεις μία φορά, ενώ υπάρχουν λίγοι παίκτες που το έχουν κατακτήσει περισσότερες. Σίγουρα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπαιο που όλοι θέλουν να κερδίσουν. Μόνο μία ομάδα όμως μπορεί να το κατακτήσει και είναι πολύ δύσκολο, γιατί οι ομάδες βελτιώνονται συνεχώς. Έτσι είναι πάντα δύσκολο να θέλεις κάτι που το θέλουν και όλοι οι άλλοι», τόνισε ο Ολλανδός, δηλώνοντας στη συνέχεια δικαιωμένος με την απόφασή του να αφήσει την πατρίδα του και να μετακομίσει το 2004 στην Αγγλία, πρώτα για την Άρσεναλ και πλέον για τη Γιουνάιτεντ:

«Η μετακόμιση στην Αγγλία ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να μου συμβεί. Βγήκα από την άνεσή μου, έφυγα από τη ζεστή πόλη μου και τους φίλους μου, όπου όλα ήταν στη θέση τους.

Ξαφνικά βρέθηκα σε μία άλλη χώρα, ήμουν μόνος και έπρεπε να το αντιμετωπίσω. Αυτό με έκανε πιο σκληρό και πιο συγκεντρωμένο για να πετύχω τους στόχους μου. Με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι εγώ ο ίδιος έχω την μεγαλύτερη επιρροή στην καριέρα μου και κανένας άλλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.