Σουάρες: «Έχουμε το επίπεδο για Τσάμπιονς Λιγκ»

Διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και κάνει όνειρα ακόμα και για την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο λόγος για τον Λουίς Σουάρες ο οποίος σκοράρει ακατάπαυστα, προελαύνει στον πίνακα των σκόρερ και οδηγεί την Λίβερπουλ στην επιστροφή της στην κορυφαίο διασυλλογική διοργάνωση.

Διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και κάνει όνειρα ακόμα και για την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο λόγος για τον Λουίς Σουάρες ο οποίος σκοράρει ακατάπαυστα, προελαύνει στον πίνακα των σκόρερ και οδηγεί την Λίβερπουλ στην επιστροφή της στην κορυφαίο διασυλλογική διοργάνωση. Ο ίδιος ο Ουρουγουανός επιθετικό πάντως σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει ευρωπαϊκές διοργανώσεις της δίνει πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων της.
«Όλες οι ομάδες που βρίσκονται μπροστά μας παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε θα είναι περισσότερο κουρασμένες. Προφανώς, είναι δύσκολη η διαχείριση στην ένταση του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε κουράζει και το στρες μπορεί να σε αλλάξει. Οπότε πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Δεν ξέρω αν έχουμε ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε το Πρωτάθλημα, αλλά δεν αξίζαμε να χάσουμε σε κανένα από τα ματς που παίξαμε πρόσφατα με τις κορυφαίες ομάδες.
Έχουμε δείξει ότι έχουμε το επίπεδο για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό, επειδή τα δύο τελευταία χρόνια δείξαμε ότι η Λίβερπουλ μπορεί να αγωνιστεί εκεί.  Τώρα παίζουμε πολύ καλά, έχουμε πραγματικά καλούς παίκτες και αν συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο, μπορούμε να τα καταφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.