Μόγιες: «Ταλαντούχος ο Γιανουζάι»

Το εγκώμιο του Αντνάν Γιανουζάι έπλεξε ο Ντέιβιντ Μόγιες, τονίζοντας πως μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Γουέιν Ρούνεϊ.
Δημοσίευση: 13/01/2014 - 13:40

Το εγκώμιο του Αντνάν Γιανουζάι έπλεξε ο Ντέιβιντ Μόγιες, τονίζοντας πως μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Γουέιν Ρούνεϊ. Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε πως ο Βέλγος ποδοσφαιριστής είναι αρκετά ταλαντούχος, ενώ συμπλήρωσε πως είχε διακρίνει την αγωνιστική του αξία, από την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Αρχικά, ο τεχνικός της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε για τον νεαρό ποδοσφαιριστή: «Ο Αντνάν είναι στην κατηγορία του Γουέιν. Ανήκει σε αυτή τη συνομοταξία, λόγω της ικανότητάς του. Αλλά είναι ελαφρώς διαφορετικός. Είναι πραγματικά ήρεμο παιδί, προσέχει τον εαυτό του. Ο πατέρας του τον βοήθησε πολύ και λόγω αυτού είναι... βουτηγμένος στο ποδόσφαιρο. Δουλεύει και ζει για αυτό. Προπονείται κάθε μέρα και έχει αυτή τη μικρή δόση αλλαζονείας που όλοι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές έχουν με τον τρόπο τους. Θέλουν να κάνουν κάτι το ιδιαίτερο».

Στη συνέχεια, ο Μόγιες τόνισε για τον 18χρονο παίκτη: «Ήξερα κάποια πράγματα για αυτόν, αλλά όχι αρκετά. Από την πρώτη στιγμή που τον πήραμε μαζί μας στην προετοιμασία ήξερα ότι έχει κάτι το ξεχωριστό. Μπορεί να παίξει στα αριστερά, στα δεξιά, ως δεκάρι και ως κεντρικός επιθετικός. Είναι πολύ ταλαντούχος. Δεν θέλουμε να τον χρησιμοποιούμε υπερβολικά λόγω της ηλικίας του».