Μόγιες: «Πληγωθήκαμε από τις αντεπιθέσεις»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, όχι όμως και από το αποτέλεσμα απέναντι στην Τότεναμ έμεινε ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, όχι όμως και από το αποτέλεσμα απέναντι στην Τότεναμ έμεινε ο Ντέιβιντ Μόγιες. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε στις αντεπιθέσεις των Λονδρέζων, οι οποίες στοίχισαν στην ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στα πολλά λάθη των παικτών του.

«Πληγωθήκαμε από τις αντεπιθέσεις και κάναμε λάθη. Πιστεύω πάντως πως παίξαμε πολύ καλά. Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι αυτό και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου αποφεύγοντας τα λάθη. Δεν αξίζαμε να βρεθούμε πίσω στο σκορ, πόσω μάλλον με 2-0, αλλά οι παίκτες μου δεν τα παράτησαν και προσπάθησαν πολύ να ανατρέψουν την κατάσταση. Πίστευα όταν μειώσαμε πως θα κερδίζαμε ή τουλάχιστον θα παίρναμε ισοπαλία. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε», δήλωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Όσο για τη βαθμολογική θέση των «κόκκινων διαβόλων», είπε: «Φυσικά και θα θέλαμε να είμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.