Τέλος η χρονιά για Γεστσένκο

Το μεγαλύτερο μέρος του 2013 θα μείνει εκτός δράσης ο Αντρέι Γεστσένκο, καθώς ο άσος της Ανζί Μαχάτσκαλα υπέστη ρήξη συνδέσμων στο γόνατο σε αγώνα πρωταθλήματος, όπως έκανε σήμερα γνωστό ο ρωσικός σύλλογος.

Το μεγαλύτερο μέρος του 2013 θα μείνει εκτός δράσης ο Αντρέι Γεστσένκο, καθώς ο άσος της Ανζί Μαχάτσκαλα υπέστη ρήξη συνδέσμων στο γόνατο σε αγώνα πρωταθλήματος, όπως έκανε σήμερα γνωστό ο ρωσικός σύλλογος. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο 29χρονος διεθνής αριστερός μπακ, τον οποίο η Ανζί απέκτησε τον Ιανουάριο από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για ένα διάστημα έως οκτώ μήνες. Ο Γεστσένκο τραυματίστηκε στην εκτός έδρας ήττα 4-0 της Κυριακής από την FK Κράσνονταρ, στην οποία η Ανζί «έχασε» και τον Ρώσο διεθνή, Όλεγκ Σάτοφ, που θα μείνει για περίπου τρεις εβδομάδες εκτός δράσης, λόγω τραβήματος στη γάμπα. Το αποτέλεσμα αυτό «έριξε» την Ανζί στην τρίτη θέση της κατάταξης, 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οκτώ αγωνιστικές πριν από το τέλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανζί, η οποία διεκδικεί το πρώτο πρωτάθλημα Ρωσίας στην ιστορία της, έχει ήδη αρκετές απουσίες σημαντικών παικτών της, λόγω τραυματισμού, όπως του αρχηγού Σαμουέλ Ετό, του Βραζιλιάνου μέσου Γουίλιαν και του Ρώσου ακραίου Γιούρι Ζιρκόφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.