Σε «καραντίνα» οι Ντενίσοφ και Κερζάκοφ

Σε κρίση βρίσκεται η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και οι λόγοι δεν είναι μόνο αγωνιστικοί. Οι πρωταθλητές Ρωσίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι οι Ιγκόρ Ντενίσοφ και Αλεξάντερ Κερζάκοφ «υποβιβάζονται» μέχρι νεωτέρας στη δεύτερη ομάδα.

Σε κρίση βρίσκεται η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και οι λόγοι δεν είναι μόνο αγωνιστικοί. Οι πρωταθλητές Ρωσίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι οι Ιγκόρ Ντενίσοφ και Αλεξάντερ Κερζάκοφ «υποβιβάζονται» μέχρι νεωτέρας στη δεύτερη ομάδα, εξαιτίας της απαίτησης του πρώτου να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση νέο βελτιωμένο συμβόλαιο.

Ο αρχηγός της Ζενίτ αρνήθηκε να αγωνιστεί στο χθεσινό ματς πρωταθλήματος με την Κρίλια Σοβιετόφ Σαμάρα, ενώ ο Κερζάκοφ, δηλώνοντας τη συμπαράστασή του στον συμπαίκτη του, ήταν εμφανώς αδιάφορος στο ημίχρονο που αγωνίστηκε. Στην ανάπαυλα ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αντικατέστησε τον διεθνή επιθετικό και η Ζενίτ κατάφερε να διασώσει το βαθμό της ισοπαλίας, μετατρέποντας το εις βάρος της 2-0 του πρώτου ημιχρόνου σε 2-2.

Η απόφαση της διοίκησης του ρωσικού συλλόγου να ξοδέψει στο τέλος Αυγούστου 100 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Χουλκ από την Πόρτο και τον Βίτσελ από την Μπενφίκα, προσφέροντάς τους μάλιστα «ηγεμονικά» συμβόλαια, έχει δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της ομάδας, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές αισθάνονται αδικημένοι.

Από τη μέρα της ολοκλήρωσης των δύο μεταγραφών, η Ζενίτ έχασε 2-0 εντός έδρας από την Τερέκ Γκρόζνι και συνετρίβη 3-0 στην Ισπανία από τη Μάλαγα, στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, πριν τη χθεσινή ισοπαλία στη Σαμάρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.