Ο Χουλκ δεν είναι ο «ακριβότερος» Βραζιλιάνος

Σίγουρα η μετακίνηση του Ζιβανίλδο Φερέιρα ντε Σόουζα (γνωστού ως Χουλκ) ταρακούνησε τα λιμνάζοντα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τη Ζενίτ να ισχυροποιείται στη γραμμή κρούσης, όμως ιστορικά δεν είναι αυτή η πιο ακριβή μεταγραφή Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή!

Σίγουρα η μετακίνηση του Ζιβανίλδο Φερέιρα ντε Σόουζα (γνωστού ως Χουλκ) ταρακούνησε τα λιμνάζοντα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τη Ζενίτ να ισχυροποιείται στη γραμμή κρούσης, όμως ιστορικά δεν είναι αυτή η πιο ακριβή μεταγραφή Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή!

Ο πρώην, πλέον, παίκτης της Πόρτο κόστισε 50 (ίσως και 55, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία) εκατομμύρια ευρώ, με τον Πίντο Ντα Κόστα, πρόεδρο της πορτογαλικής ομάδας, να πρωταγωνιστεί σ΄ ένα ακόμη μεγάλο deal. Έχοντας αποκτήσει τον 26χρονο επιθετικό από την Ιαπωνία και την Τόκιο Βέρντι σχεδόν τσάμπα…

Δεν είναι, όμως, η πιο ακριβή μεταγραφή Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, παρά το ιλιγγιώδες ποσό που δαπάνησε ο σύλλογος της Αγίας Πετρούπολης.

Ο λόγος γιατί δεν ξεπεράστηκαν τα 65 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, για τον Κακά, το 2009 στη Μίλαν. Μικρή σημασία έχει, αλλά σ΄ αυτή τη μίνι λίστα ο Χουλκ είναι δεύτερος!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.