Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπρεπε να τον είχε πάρει…χθες!

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει γίνει ένας από τους πιο περιζήτητους μέσους της Ευρώπης μετά από την απίστευτη σεζόν που είχε πέρυσι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει γίνει ένας από τους πιο περιζήτητους μέσους της Ευρώπης μετά από την απίστευτη σεζόν που είχε πέρυσι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. 
Το αστέρι της Εθνικής Πορτογαλίας εξέπληξε ακόμη και τον Ζοζέ Μουρίνιο με την μεγάλη αγωνιστική του άνοδο, οπότε αξίζει τον κόπο να εξετάσει κανείς πιο προσεκτικά τον 24χρονο.

Αποτελεί μεγάλο στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παρότι αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή αποτελεί μόνιμη απειλή για κάθε άμυνα. Τα πεπραγμένα του με την ομάδα της Λισαβόνας, δημιουργούν έκπληξη. Σε 50 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε 32 γκολ (είχε και 18 ασίστ)! 

Ο 24χρονος γεννημένος στη Μπάγια στην Βόρεια Πορτογαλία, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Νοβάρα το 2012, πριν μετακομίσει στην Ουντινέζε το 2013 για να παίξει στη Serie A. 

Παρέμεινε 3 σεζόν στο Ούντινε και το 2016 «μετακόμισε» στη Σαμπντόρια. Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι ποτέ δεν είχε δείξει δείγματα μεγάλου σκόρερ. Τα περισσότερα γκολ, ήταν τα 5 που είχε πετύχει την περίοδο 2016-17 με την Σαμπντόρια.

Τροπαιούχος του Nations League με την Εθνική του ομάδα

«Με εκπλήσσει η σεζόν του Μπρούνο»
είχε δηλώσει ο Μουρίνιο. «Είναι εύκολο να διαγνώσεις την ποιότητα του, είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά πέτυχε πολλά γκολ όταν μιλάμε για ένας παίκτη της μεσαίας γραμμής. Πρέπει να έχεις ένστικτο και μεγάλη ποιότητα για να πετύχεις τόσα γκολ και ο Μπρούνο τα έχει»


Κάπως έτσι η τιμή του εκτοξεύτηκε και υπολογίζεται πλέον στα 75 εκατομμύρια ευρώ.
Τα 32 γκολ που πέτυχε με την Σπόρτινγκ, αποτελούν νέο ρεκόρ στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για παίκτη μεσαίας γραμμής, με το προηγούμενο ρεκόρ να ανήκει στον Βραζιλιάνο μέσο Αλεξ ο οποίος με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, σημείωσε 29 γκολ τη σεζόν 2004-05. 

Στο 4-3-3 του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα μπορούσε να παίξει ως δςξιός εσωτερικός μέσος

Στο 4-4-2 σε ρόμβο, η ιδανική του θέση είναι πίσω από το επιθετικό δίδυμο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.